Modenhed og governance
Modenhedsmåling og governance

Har du behov for at vide, hvordan I tilpasser jeres anvendelse af Best Practices, så de(n) er skræddersyet til jeres behov?

 

Det typiske første store skridt i forbindelse med styrkelse af leveranceorganisationen, er at opgradere udvalgte medarbejdere med en certificering. Det kræver dog en hel del mere end ny-certificerede medarbejdere, for at sikre en bedre kontrol i leveranceorganisationen samt forankringen i linjeorganisationen.  Udfordringerne er typiske:

  • Skal Best Practices udarbejdes, så de(n) understøtter alle typer af projekter/ændringsinitiativer – eller skal nogle fravælges?
  • Skal alle kompetencer, processer, skabeloner og værktøjer indenfor projekteksekvering være lige avancerede?
  • Er det nødvendigt at kompetenceløfte medarbejdere i de styrende organer og i linjeorganisationen for at sikre en højere grad af projekt succes?

Styrkelse af linje- og leveranceorganisationen i forhold til projekteksekvering skal baseres på dèn sammensætning af kompetencer indenfor samt elementer fra forskellige Best Practices, der understøtter netop de behov og den kompleksitet der findes i jeres organisation.

Ved at vurdere jeres organisations karakteristika og den kompleksitet der findes i jeres linje- og leveranceorganisation, kan I begynde at identificere netop de Best Practices  og/eller elementer herfra, der bringer mest værdi ind i jeres forretning gennem styrkelse af jeres linje- og leveranceorganisation i forbindelse med projekteksekvering.

Vi starter der, hvor du og din organisation befinder jer. Når Peak hjælper organisationer med at vælge og implementere den for organisationen optimale kombination af Best Practices, tager vi hensyn til organisationens situation, erfaring og modenhed. Derfor får du praktisk anvendelige og pragmatiske værktøjer, der hjælper jer videre nu og her - og som kan udvikles i takt med, at jeres modenhed stiger.  

Uanset om I ønsker at optimere enkelte af jeres eksisterende skabeloner eller har behov for en genovervejelse omkring anvendelsen af Best Practices, så rådgiver vi gerne om, hvad der giver mest værdi netop i jeres virksomhed samt hvordan I kommer i gang.

  • Jens Christensen
  • jc@peakconsulting.dk
  • tel 2075 9420