Porteføljestyring
Porteføljestyring

Vi hjælper vores kunder med at etablere, skabe overblik og beslutningsgrundlag på tværs af sine projekter og programmer.

Vi sikrer at porteføljerne på bedste vis understøtter organisationens strategiske mål – det være sig eksempelvist profibilitet, markedsandele eller hurtigere leveranceevne.

For at gøre dette analyserer vi blandt andet koblingerne imellem projekter og programmerne til porteføljer, business cases, ressource kapacitet og rapporteringsbehov – vi har stor erfaring med at gennemføre disse analyserer på et minimum af tid, uden at den daglige drift generes.

 
IT-understøttelse af projekt-, portefølje- og governanceprocesser
 

Vi hjælper med at etablere en projektinfrastruktur og support organisation der understøtter, effektiviserer og homogeniserer måden at arbejde på, for at lette projektoverblikket.

På grund af vores indgående erfaring med Best Practice indenfor projekt- og porteføljesystemer, kan vi assistere med at køre workshops, gennemføre leverandørvalgsprocessen og lede implementeringen.

  • Henrik Hajslund
  • hha@peakconsulting.dk
  • tel 2062 4239

 

I Peaks nye minipublikation kan du læse mere om fremdrift, styring og andre fine cykelmetaforer – og hvordan Peak kan hjælpe dig med at skærpe din portefølje.
Læs med her