KnowHow

Mød kolleger, der arbejder med offentlig digitalisering, projekter, programmer porteføljestyring, forandringsledelse og gevinstrealisering


I Peak Consultings Groups KnowHow-netværk møder du kolleger, der arbejder med offentlig digitalisering.

Know – Du deler faglig viden med netværksdeltagere og oplægsholdere om digitaliseringstemaer, -initiativer og -projekter, som peger fremad.

How – du deler erfaringer med netværksdeltagere og oplægsholdere om udfordringer og muligheder for succes ved gennemførelse af digitaliseringsprocesser.

Netværksmødernes indhold aftales fra gang til gang, og du er med til at påvirke netværkets aktiviteter. I 2016 vil der være fokus på oplæg og drøftelser om forandringsledelse og realisering af gevinster, de nye fællesoffentlige og fælleskommunale digitaliseringsstrategier og handlingsplaner, omsætning af disse til porteføljer, programmer og projekter i de enkelte myndigheder og på professionel gennemførelse af programmer og projekter.

 

Deltag i Peak Consulting Groups netværk om offentlig digitalisering
Netværket mødes 4 gange om året. Møderne finder sted i København om formiddagen eller eftermiddagen og varer 2-3 timer. Deltagelse er gratis. Mellem møderne er der mulighed for at dele viden og erfaringer gennem KnowHow-gruppen på LinkedIn.

Målgruppen er digitaliseringschefer og -konsulenter, portefølje- program- og projektledere, der er ansat hos offentlige myndigheder og arbejder med digitalisering.


Deltagelse er gratis.

 

Kontakt
​For mere information eller tilmelding:

Kaare Pedersen
tel. 3125 3504
kp@peakconsulting.dk


Martin Dohn
tel. 5194 3453
md@peakconsulting.dk