Course Details

TIPA® - Managed IT Service Excellence

Hvor virksomme og lønsomme er dine IT-processer?
En af nøglerne til en virksom og lønsom IT-afdeling er IT-processer der er tilpasset forretningens behov og dermed egnet til sit formål. Men da forretningens behov til tider er af en dynamisk størrelse, opstår der et behov for at vurdere hvor effektive IT-processerne er til, at absorbere disse udsving. En kortlægning af procesmodenheden giver dermed et fælles sprog for IT-processernes effektivitet i din virksomhed.

Hvad er TIPA®?
Tudor IT Service Management Process Assessment (TIPA®) er kort sagt en modenhedsmåling, der kombinerer ITIL® og ISO/IEC15504: IT Process Assessment, for derigennem at vurdere og ikke mindst forbedre dine IT-processer.

Hvorfor anvende TIPA®?
De to primære fordele ved at gennemføre en TIPA® modenhedsmåling er:
Forbedret kvalitet af dine IT-services og omkostningsreduktion Når IT-processerne modnes opnås bedre og mere forudsigelige leverancer, bedre mulighed for monitorering og dermed proaktive handlinger.

Forbedret Return On Investment (ROI) på dine IT
Service Management initiativer

Som en leverance fra TIPA® vurderingen udarbejdes en handlingsplan med anbefalinger til forbedringsinitiativer i din virksomhed. Nye eller eksisterende IT Service Management initiativer kan dermed starte på et mere solidt fundament og med en klar plan med målet for øje.


 

TIPA® is a Registered Trade Mark of Henri Tudor Public Research Institute in Luxemburg

 

 

Næste kursus
Der er ingen kurser for dig at registrere. Kontakt Peak for detaljer.
Kontakt Peak
Kommende kurser
Der er ingen kurser for dig at registrere. Kontakt Peak for detaljer.
Kontakt Peak
Se den fulde kursuskalender HER
Bliv ringet op
Har du spørgsmål eller brug for kompetencerådgivning? Indtast dit telefonnummer eller e-mail, så kontakter vi dig snarest muligt.
Selskab :
Navn :

Telefonnummer / E-mail :

Besvar venligst nedenstående spørgsmål for at fortsætte: