Course Details

TOGAF®

TOGAF® level 1, Foundation, version 9.1
TOGAF® 9 level 1 (Foundation) er et 2-dages kursus, som dækker Foundation Level 1 pensum og som igennem hele kursusforløbet inddrager eksempler på arkitektur-leverancer og artefakter. Kurset giver deltagerne mulighed for at fuldføre den tilknyttede TOGAF® level 1 eksamen, kendt som TOGAF® 9 Foundation. Certificeringen dokumenterer, at kandidaten har kendskab til terminologien, strukturen og de grundlæggende begreber i TOGAF® 9, samt forstår de centrale principper i Enterprise Arkitektur og TOGAF®.

TOGAF® level 2, Certified, version 9.1
TOGAF® 9 level 2 (Certified) er et 3-dages kursus, som fokuserer på den praktiske anvendelse af TOGAF® 9, baseret på den grundlæggende viden og forståelse hentet fra level 1. Dette opnås ved at arbejde med begreberne ud fra cases og scenarier. Formålet med certificering på level 2 er at dokumentere, at kandidaten – udover den grundlæggende viden og forståelse fra TOGAF® 9 Foundation – også er i stand til at analysere og anvende den erhvervede viden. Læringsmålene på dette niveau fokuserer derfor på anvendelse og analyse som supplement til viden og forståelse.

 

This course is conducted and delivered by ITpreneurs who holds a TOGAF® 9.1 Commercial License issued by The Open Group.
Peak Consulting Group acts as a service provider to ITpreneurs and is not required to be licensed by The Open Group.

 

Næste kursus
Der er ingen kurser for dig at registrere. Kontakt Peak for detaljer.
Kontakt Peak
Kommende kurser
Der er ingen kurser for dig at registrere. Kontakt Peak for detaljer.
Kontakt Peak
Se den fulde kursuskalender HER
Bliv ringet op
Har du spørgsmål eller brug for kompetencerådgivning? Indtast dit telefonnummer eller e-mail, så kontakter vi dig snarest muligt.
Selskab :
Navn :

Telefonnummer / E-mail :

Besvar venligst nedenstående spørgsmål for at fortsætte: