Course Details

Gevinstrealisering - Knæk koden

Har du svært ved at knække koden og få gevinsterne realiseret? Synes du, at der bliver snakket meget om gevinster, men få gør noget ved det? Vil du have indsigt i, hvordan du kan komme i gang i din organisation? På dette seminar tager vi fat i de spørgsmål og ser på, hvor man som organisation kan begynde og dermed få skabt nogle resultater.

 

Mål

  • Få en grundlæggende forståelse for hvad gevinstrealisering handler om
  • Opnå indsigt i nogle af de udbredte teknikker i forhold til at identificere gevinster
  • Få en forståelse for vejen fra identifikationen af gevinsterne til realisering og opfølgning
  • Få en forståelse for hvad det kræver af organisationen at arbejde med gevinstrealisering

 

Udbytte

Du får grundlæggende viden om, hvordan din organisation kan starte arbejdet med at identificere, beskrive og måle gevinster. Du har fået introduceret konkrete teknikker og eksempler på implementeringen af dem. Du har fået en indsigt i hvilke spørgsmål, man skal overveje før man går i gang med gevinstrealisering. Samlet set har du fået et udgangspunkt for en dialog med din organisation, så I kan komme i gang at realisere jeres gevinster.

 

Deltagerprofil

Du er leder, projektleder, programleder eller arbejder med porteføljestyring. Du kan også sidde i en funktion, hvor du udarbejder business cases. Uanset din rolle bliver der på seminariet taget udgangspunkt i, at du som deltager har en grundlæggende viden om projektarbejde.

 

Undervisningsform

Seminariet afholdes på dansk som en 3-times præsentation og dialog. Det er baseret på teknikker og metoder fra Managing Benefits koblet med Peaks erfaringer fra vellykkede implementeringer af gevinstrealisering i det offentlige.

 

Om underviseren

Annette Assentoft har en lang baggrund inden for projektverdenen både som projekt- og programleder. Hun har en bred erfaring med at implementere metoder og står bl.a. bag implementeringen af gevinstrealisering i Socialforvaltningen i Københavns kommune. Hun har et stort kendskab til den offentlige sektor, og har et gennemgående fokus på at skabe værdi ved at understøtte organisationen ved hjælp af digitalisering.

 

Andre relevante kurser

  • Managing Benefits
  • MSP® (Managing Successful Programmes) Foundation
  • MoP® (Management of Portfolios)

Vil du vide mere?

Kontakt os på 3526 2880 eller info@peakconsulting.dk 

Næste kursus
Der er ingen kurser for dig at registrere. Kontakt Peak for detaljer.
Kontakt Peak
Kommende kurser
Der er ingen kurser for dig at registrere. Kontakt Peak for detaljer.
Kontakt Peak
Se den fulde kursuskalender HER
Bliv ringet op
Har du spørgsmål eller brug for kompetencerådgivning? Indtast dit telefonnummer eller e-mail, så kontakter vi dig snarest muligt.
Selskab :
Navn :

Telefonnummer / E-mail :

Besvar venligst nedenstående spørgsmål for at fortsætte: