P3M3® - Projektmodenhed
P3M3®
Portefølje-, program- og projektstyrings modenhedsmodel
 

P3M3® står for Portfolio, Programme and Project Management Maturity Model, og varemærke som ejes af AXELOS Limited og administreres af APM Group i England.

P3M3 er en reference guide til struktureret Best Practice og behandler elementerne portefølje styring, programledelse og projektledelse, og nedbryder disse i et hiraki af KPA'er (Key Process Areas).

Denne hirakiske tilgang giver virksomheder en mulighed for at bedømme sin projektorganisations nuværende kompetence, og udarbejde et roadmap for at realisere et prioriteret forbedringsprogram.

Flere danske virksomheder benytter P3M3 til modenhedsmåling af deres projektorganisation, og flere offentlige kontrakter indeholder elementer fra P3M3.

P3M3 er udviklet på erfaringer fra andre modenhedsmodeller som CMMI® og PMMM og er inddelt i 5 niveauer.

Metoderne er udviklet på baggrund af de erfaringer som det engelske Office of Government Commerce har samlet siden 1980’erne - om optimering af den offentlige sektor i England. Sidenhen er metoderne blevet videreudviklet og benyttes af de fleste sektorer indenfor erhvervslivet idag. Blandt nogle af de mest kendte virksomheder der benytter en eller flere af metoderne kan nævnes:

 
P3M3 Logo

Microsoft, Hewlett Packard, IBM, Barclays Bank, HSBC, Guinness, Procter & Gamble, British Telecom, GlaxoSmithKline, British Airways og Ministry of Defense.

Workshop produkter

P3M3 Workshop

P3M3 ledelsesbriefing

P3M3 modenhedsmåling

For mere information
Bliv ringet op
Har du spørgsmål eller brug for kompetencerådgivning? Indtast dit telefonnummer eller e-mail, så kontakter vi dig snarest muligt.
Selskab :
Navn :

Telefonnummer / E-mail :

Besvar venligst nedenstående spørgsmål for at fortsætte: