M_o_R® - Risikostyring
M_o_R®
Risikostyring er afgørende for organisatorisk succes

M_o_R ® står for Management of Risk, og er den eneste Best Practice indenfor risikostyring og M_o_R er et registreret varemærke af AXELOS Limited (i England), som også står bag PRINCE2® og MSP®.

M_o_R omhandler principper, processer og teknikker til at identificere, evaluere, planlægge og styre risici. M_o_R er for organisationer der ønsker indsigt i det udbytte de kan opnå ved at anvende risikostyring i et strategisk, program-, projekt- og driftsmæssigt perspektiv.

I Danmark er der allerede flere store virksomheder der benytter M_o_R.

M_o_R Logo
 
Læs mere om vores uddannelser og akkrediteringer
 
 

Det er muligt at opnå følgende 2 niveauer i M_o_R, Foundation og Practioner. Peak Kurser tilbyder følgende uddannelser i M_o_R:

 

Eksamener i M_o_R er udviklet af APM Group i samarbejde med Cabinet Office og The Stationary Office (TSO) og er baseret på den officielle M_o_R Manual.

Hvis kandidaten vælger at gennemføre flere M_o_R eksamener på samme kursus og består, modtager kursisten kun certifikat på den senest beståede eksamen.

 
For mere information
 
 
 
Bliv ringet op
Har du spørgsmål eller brug for kompetencerådgivning? Indtast dit telefonnummer eller e-mail, så kontakter vi dig snarest muligt.
Selskab :
Navn :

Telefonnummer / E-mail :

Besvar venligst nedenstående spørgsmål for at fortsætte: