P3O® - Projektkontorer
P3O®
Best Practice til styring af portefølje-, program- og projektkontorer
 

P3O – Portefølje-, Program- og Projektkontor er ligesom PRINCE2® og MSP® en Best Practice metode fra AXELOS Limited.

P3O står for Portfolio, Programme and Project Offices, og er den eneste Best Practice indenfor portefølje, program og projektkontorer, P3O er et registreret varemærke som ejes af OGC (Office in Government Commerce), som også står bag PRINCE2 og MSP.

P3O er for organisationer, der ønsker at styrke realiseringen af deres strategiske målsætninger. P3O giver processer og værktøjer, der med fordel kan anvendes til at opnå en vellykket planlægning, ressourcestyring, facilitering og styring ved introduktion af forandringer i forretningen.

P3O giver desuden værktøjer til at etablere business casen for sin eksistens samt implementeringsplan.

P3O er for dig der sidder i eller skal til at oprette et PMO, projektkontor, programkontor eller porteføljekontor, og har behov for værktøjer, skabeloner og inspiration.

P3O er en metode der er ved at vinde indpas i Danmark, og du kan læse mere om P3O her:

 
Læs mere om vores uddannelser og akkrediteringer
 
 

Der er to akkrediteringer indenfor P3O: Foundation og Practitioner niveau

Peak tilbyder følgende uddannelser indenfor P3O:

 

Eksamener i P3O er udviklet af APM Group i samarbejde med Office of Government Commerce (OGC) og The Stationary Office (TSO) og er baseret på den officielle P3O Manual.

Hvis kandidaten vælger at gennemføre flere P3O eksamener på samme kursus og består, modtager kursisten kun certifikat på den senest beståede eksamen.

 
For mere information
 
 
OFFICIELLE SIDER

 

 

 

 

 

 

P3O® is a registered trade mark of AXELOS Limited. All rights reserved. All P3O courses are offered by Simetral ATO of AXELOS Limited.

 
Bliv ringet op
Har du spørgsmål eller brug for kompetencerådgivning? Indtast dit telefonnummer eller e-mail, så kontakter vi dig snarest muligt.
Selskab :
Navn :

Telefonnummer / E-mail :

Besvar venligst nedenstående spørgsmål for at fortsætte: