Professional-SCRUM
Professional SCRUM uddannelser
 

SCRUM-metoden er udviklet med udgangspunkt i principperne for agil udvikling. Agil udvikling er baseret på en trinvis og iterativ tilgang. I stedet for omfattende analyse, afgrænsning og planlægning i begyndelse af projektet, er agil udvikling åben for ændringer undervejs. Agil udvikling er baseret tæt involvering af slutbruger med hyppig feedback. Tværorganisatoriske teams arbejder med iterativ udvikling af et produkt og arbejdet er organiseret i en prioriteret backlog (prioriteret efter forretningsmæssig eller kundemæssig værdi). Målet med hver iteration er at producere en fungerende del af det samlede produkt.

 

 

Professional Scrum Foundations (PSF) kurset er et 2 dags kursus, hvor du lærer Scrum på en meget interaktiv måde. Kurset er en blanding af undervisning og øvelser, hvor du selv prøver at bruge Scrum til at bygge færdige produkter. Du lærer om de forskellige mekanismer, regler og roller i Scrum frameworket, og hvordan de passer sammen. PSF kurset er en effektiv måde at lære om Scrum, og hvordan man arbejder agilt i et Scrum team. PSF kurset giver også et fundament, som mere avancerede Scrum.org kurser, bl.a. Professional Scrum Master (PSM), bygger på.

Læs mere her

Professional Scrum Master (PSM) kurset er et 2 dags kursus som dækker principper og den (empiriske) proces teori som underbygger mekanismer, regler og roller i Scrum frameworket. Du lærer om avancerede teknikker til servant-leadership, som kan hjælpe en Scrum Master til at blive mere effektiv. Teknikkerne fokuserer på skift i adfærd, arbejdet med teams, coaching og facilitering samt forandringer i hele organisationen. Deltagerne lærer gennem undervisning og teambaserede øvelser, og bliver udfordret til at tænke i Scrum principper til bedre at forstå, hvad de skal gøre, når de vender tilbage til deres eget arbejde.

Læs mere her

Bliv ringet op
Har du spørgsmål eller brug for kompetencerådgivning? Indtast dit telefonnummer eller e-mail, så kontakter vi dig snarest muligt.
Selskab :
Navn :

Telefonnummer / E-mail :

Besvar venligst nedenstående spørgsmål for at fortsætte: