MSP® - Programme Management
MSP®
Best Practice til programledelse
 

Kurserne afholdes på dansk med engelske materialer og engelsk eksamen.

Managing Sucessful Programmes (MSP®) er ligesom PRINCE2® en Best Practice metode. MSP er en struktureret metode til styring af forandringsprocesser med programledelse som redskab.

MSP definerer et program som en midlertidig og fleksibel organisation skabt til at koordinere, lede og overvåge implementeringen af et sæt af relaterede projekter og aktiviteter for at levere et udbytte og fordele der er relateret til forretningens formål.

Det er sandsynligt at programmets livscyklus varer flere år.

 
Best Practice i programledelse
 

Metoden er udviklet via indsamling af mange mandeårs praktiske erfaringer fra ledende programledere i verden. Dette betyder at metoden ikke kun reflekterer best practice, men også er direkte praktisk anvendelig og er testet ude i 'den rigtige verden'.

MSP giver værktøjer til blandt andet at sikre programmets lønsomhed, værdirealisering og ensretning af programmet i forhold til virksomhedens strategiske mål.

 
Et program vs. et projekt
 

Et projekt defineres som en midlertidig organisation, men livscyklus er meget kortere i varighed, hvor formålet er at levere en eller flere produktleverancer for at gennemføre en Business Case, som kan eller ikke kan være del af et programs portefølje af projekter. Programledelse erstatter ikke nødvendigheden af kompetent projektledelse eller -styring. Programmer må nødvendigvis være understøttet af projekter der er effektivt kontrolleret, ledet og styret som en portefølje for at sikre værdirealisering.

 
MSP Logo
Læs mere om vores træning og certificering

Der er 3 nivaeuer af akkreditering i MSP: Foundation, Practitioner og Advanced Practitioner. Peak Kurser tilbyder følgende uddannelsesforløb i programledelse:

Eksamener i MSP er udviklet af APM Group i samarbejde med Cabinet Office og The Stationary Office (TSO) og er baseret på den officielle MSP Manual. Hvis kandidaten vælger at gennemføre flere MSP eksamener på samme kursus og består, modtager kursisten kun certifikat på den senest beståede eksamen.

For mere information
Bliv ringet op
Har du spørgsmål eller brug for kompetencerådgivning? Indtast dit telefonnummer eller e-mail, så kontakter vi dig snarest muligt.
Selskab :
Navn :

Telefonnummer / E-mail :

Besvar venligst nedenstående spørgsmål for at fortsætte: