Generel Projektledelse

Generel Projektledelse


Du får en fokuseret og praksisorienteret projektlederuddannelse med mulighed for at træne metoder og projektværktøjer, så du bliver komfortabel med at anvende dem i ”den virkelige verden”.

 

Formål
Du opnår kompetencer i professionelt at udvikle og drive projekter i en politisk styret organisation, gennem hele et projekts livscyklus.

 

Målgruppe
Kurset henvender sig til dig som er kommende projektledere, projektledere med begrænset erfaring eller med erfaring fra mindre projekter.

 

Beskrivelse
Generel projektledelse sætter dig som deltager i stand til at udvikle og styre projekter professionelt i politisk styrede organisationer, gennem hele et projekts livscyklus.

Uddannelsen består af i alt 8 undervisningsdage fordelt på 3 moduler (sessioner):

Modul 1 fokuserer på grundlæggende projektværktøjer. Her lærer du at planlægge og gennemføre arbejdsopgaver i samarbejde med og gennem involvering af øvrige projektaktører.

Modul 2 har fokus på træning frem for undervisning. Modulet indledes med teoretiske og metodemæssige input omkring gruppedynamik og facilitering, hvorefter du og de andre deltagere arbejder med at gennemføre et opstartsseminar for et projekt.

Modul 3 giver dig en grundig forståelse for egne ledelsesmæssige præferencer samt kommunikation om forandringsprojektet og konflikthåndtering. Du lærer desuden at håndtere overlevering og nedlukning af projekter samt projektevaluering med henblik på at skabe læring i projekter.

 

Undervisere

Vores undervisere bruger en stor del af deres tid på at rådgive eller assistere i forbindelse med projekt, program og porteføljestyring.

De har en bred erfaring inden for den offentlige sektor, koblet med dyb faglig og teoretisk ballast.
Kurset afholdes på dansk med danske materialer.

 

Metode
ACTION LEARNING – alle moduler (sessioner) er designet med udgangspunkt i, at læringen skal være umiddelbart anvendelig på deltagernes egne projekter. Derfor anvendes case projekter og situationer fra den “virkelige” verden i udstrakt grad.

 

Forudsætninger
Det er en fordel at have lidt projekterfaring, fx med mindre projekter eller som projektdeltager. Der stilles dog ingen formelle forudsætninger for deltagelse.

 

Forberedelse
Vi anbefaler, at du gennemgår en række e-læringsmoduler i Campus som forberedelse. Se nærmere under de enkelte moduler (sessioner).

 

Vil du vide mere?
For personlig rådgivning kontakt Pernille Mosser på 3113 5330 eller pm@peakconsulting.dk

Du er altid velkommen til at kontakte Peak på 3526 2880 eller info@peakkurser.dk

 

 

 

 

Kommende kurser

 

Tilmeld dig direkte i Statens Campus portal via nedenstående links:

3. maj - 20. juni 2018, København 

3. maj - 27. juni 2018, Aarhus 

11. oktober - 7. december 2018, København

8. november - 12. december 2018, Aarhus 

 

 

 

 

 

Tilpasset uddannelse

 

 

 

Vi tilbyder også tilpasning af interne uddannelser og kurser.

Kontakt Peak

 
Bliv ringet op
Har du spørgsmål eller brug for kompetencerådgivning? Indtast dit telefonnummer eller e-mail, så kontakter vi dig snarest muligt.
Selskab :
Navn :

Telefonnummer / E-mail :

Besvar venligst nedenstående spørgsmål for at fortsætte: