PRINCE2® - Projektstyring
PRINCE2®
Standarden Indenfor Projektledelse
 

PRINCE2 står for PRojects IN Controlled Environments version 2.

PRINCE2 er den mest udbredte Best Practice indenfor projektledelse i verden.I Europa, er de største PRINCE2 lande England, Danmark, Holland og Polen.

PRINCE2 udspringer fra den engelske regering i samarbejde med førende internationale konsulenthuse, med fokus på at etablere en fælles projektstyringsmodel.

PRINCE2 fokuserer på ledelse af de faser et projekt gennemløber samt styring af de komponenter der indgår i de enkelte faser. Certificeringerne forudsætter ikke erfaring. PRINCE2 behandler ikke emner så som ledelse og motivation.

PRINCE2 er godt for dig som har brug for værktøjskassen til at styre projekter på, til at få et fælles sprog i projektorganisationen og denne ensartethed i projekteksekvering letter porteføljestyringen der går på tværs af projekterne. PRINCE2 er udbredt i både offentlig og privat sektor, og for mange virksomheder er en PRINCE2 projektledereksamen en forudsætning.

 
Prince2 Logo
 
Se kursusdatoer
 
 
 
Inspiration
 
 
 
Flere lokationer, flere sprog
 
 

Vi afholder PRINCE2 kurser på både dansk og engelsk. Vi afholder fast kurser på tværs af Danmark, herunder København, Århus og Ålborg.

 
Bliv ringet op
Har du spørgsmål eller brug for kompetencerådgivning? Indtast dit telefonnummer eller e-mail, så kontakter vi dig snarest muligt.
Selskab :
Navn :

Telefonnummer / E-mail :

Besvar venligst nedenstående spørgsmål for at fortsætte: