Sammen omsætter vi strategier og planer
til handlinger og resultater

Vores tilgang

Vi gør Danmark dygtigere

Ved at kombinere Best Practice, forskningssamarbejder og masser af praktisk erfaring, kan vi løfte eksekveringsevnen i offentlige organisationer og private virksomheder.

Vi hjælper virksomheder og organisationer der hvor det er allersværest; at omsætte strategier og planer til handlinger og målbare resultater.

Måden vi hjælper på er igennem rådgivning, bemanding og kompetenceudvikling.

Den vej vi har valgt, forpligter os til kun at ansætte de bedste, og at levere det bedste for vores kunder, indenfor vores ydelsesområder.

For os betyder det en evig stræben efter at være det mest relevante valg - for nuværende og kommende kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.
 

Vi har i vores tilgang fokus på forandring og den efterfølgende gevinstrealisering

 • Integritet, kompetence og engagement - leveret uden kompromis;
  Vi tror fuldt og fast på, at vi kan skabe resultater uden at gå på kompromis med vores værdier, som mange tager som selvfølgeligheder, men for os udgør selve fundamentet og er indlejret i måden vi leverer, agerer og kvalitetssikrer.

 • Resultater og gevinsterne skal være varige;
  Vi måler os op imod de resultater og gevinster vi skaber for vores kunder. Successer der skal kunne stå alene, og være varige, også efter at konsulenten eller teamet er taget hjem.

 • Vi lytter og udfordrer, med respekt for vores kunders forretning og deres medarbejdere;
  Vi lytter til hvad vores kunder ønsker at op, vi analyserer hvor kunden er i dag, og indgår en dialog omkring hvordan vi bringer kunden derhen. Dette gør vi med udgangspunkt i den nuværende modenhed i projektorganisationen, organisationens forandringsparathed og med respekt for de ledere og medarbejdere vi skal arbejde med.


Vores fundament består af masser af erfaring, Best Management Practices kombineret med aktiv forskning

 • Vores konsulenter har minimum 10 års indgående erfaring indenfor deres fokus områder, kombineret med industri specialiseringer, kan de hurtigt og effektivt sætte sig ind i en problemstilling, forstå kulturen og skabe resultater.

 • Best Management Practices giver os et fælles sprog internt i Peak og med vores kunder. Vi er Danmarks mest certificerede virksomhed, og vi har en unik viden om hvilke værktøjer der fungerer, og hvordan de tilpasses til konkrete opgaver og i forhold til organisations modenhed og kapabilitet.

 • Vi gennemfører forskning og undersøgelser igennem samarbejde med førende universiteter, faglige interesseorganisationer og vores kunder. Dette anvender vi til at opbygge og vedligeholdelse af indsigt i, hvad der skal til for at skabe World Class resultater for vores kunder.