ViewNewsDetails
Peak Consulting Group vinder vigtig rammekontrakt om projektledelseskurser til den offentlige sektor
13-11-2015

 

Peak Consulting Group vinder vigtig rammekontrakt om projektledelseskurser til den offentlige sektor

 

Moderniseringsstyrelsen har nu afgjort, at Peak Consulting Group er en af de tre vindere af rammekontrakten vedr. projektledelseskurser til den offentlige sektor.

 

Det omfatter projektledelseskurser til direktioner, ledere, projektledere og projektdeltagere i ministerier, styrelser og selvejende institutioner.

 

Ifølge adm. direktør Patrick Sorrentino fra Peak Consulting Group er der i den offentlige sektor stor opmærksomhed på at få digitaliserings- og forandringsprojekter gennemført succesfuldt.

 

”Der er stor efterspørgsel efter personlig kompetenceudvikling inden for projektledelse, eftersom ledelsesprincipperne i projekter typisk er anderledes end styring af driftsorganisationer,” siger han.

 

Peaks projektlederkurser henvender sig til såvel specialister, som skal bidrage til projektets realisering, til projektledere med den daglige projektstyring, og til personer i styregrupper.

 

”Vi tilbyder et meget bredt program og har stor erfaring inden for undervisning i projektledelse i den offentlige sektor og som konsulenter på området. Vi kan levere projektkurser på alle niveauer i offentlige organisationer og dermed hjælpe med at øge kompetenceniveauet og sandsynligheden for, at endnu flere projekter kommer godt i mål og skaber gevinster for alle i samfundet,” siger Director of Training Rikke Bang fra Peak Consulting Group.

 

Udbuddet er en frivillig konkurrenceudsættelse af ydelser i henhold til udbudsdirektivets bilag II B. Derfor agter Moderniseringsstyrelsen at indgå kontrakt med de vindende tilbudsgivere umiddelbart efter tildelingen, det vil sige uden afholdelse af en standstill-periode.

 

 

Pressekontakt:

Patrick Sorrentino, adm. direktør, Peak Consulting Group, 2616 4028, ps@peakconsulting.dk

Rikke Bang, Director of Training, Peak Consulting Group, 2075 9424, rb@peakconsulting.dk

 

 

Om Peak Consulting Group

Peak Consulting Group er den højest certificerede virksomhed i Skandinavien inden for projekt,- program- og porteføljeledelse samt modenhedsevalueringer. Dette kombineret med vores aktive forskning giver os en unik viden om, hvad der skal til for at omsætte strategien til handlinger, forandringer og varig værdi i organisationen, også efter at vi har afsluttet projektet og konsulenterne er taget hjem.

 

Vores team skaber resultater for og med vores kunder, ved at have den højeste faglige dybde, kombineret med fokus på forankring og værdirealisering. Peak er en del af Asseco Group, en af Europas førende IT-virksomheder, med 20.000 medarbejdere fordelt på tværs af 20 lande.