ViewNewsDetails
Peak vinder rammeaftaler med SKI og SKAT
11-04-2017

 

Peak Consulting Group har netop vundet to omfattende aftaler med Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) og SKAT. Aftalerne blåstempler Peak som en af de førende leverandører inden for håndtering af komplekse it-systemer samt konsulentbistand til styring og ledelse. 


Peak er som et af ganske få konsulenthuse kommet igennem nåleøjet til de såkaldte rammeaftaler hos både SKAT og Statens og Kommunernes Indkøbsservice, SKI. Når offentlige organisationer skal have ekstern hjælp til at løse en større opgave, skal opgaven i udbud efter EU’s regler. På den måde sikres en gennemskuelig proces, så opgaven går til den leverandør, der giver det mest konkurrencedygtige tilbud målt på kvalitet og pris.

Ved at indgå en rammeaftale laver SKAT en generel kontrakt med Peak, så man kan få hjælp hurtigt uden at skulle sende hver enkelt opgave i udbud. SKI indgår aftaler på vegne af en lang række offentlige institutioner, der så uden videre kan benytte sig af aftalen med Peak lige, når de har brug for det. SKATs rammeaftale angår konsulentbistand til ledelse og styring, mens SKI-aftalen fokuserer på it-rådgivning.

Vi er meget begejstrede for de to aftaler
"Både SKI og SKAT har med rette store forventninger til kompetencer og leveringskraft hos deres leverandører. Vi betragter valget af Peak som en blåstempling af vores evne til at levere høj kvalitet til en fornuftig pris, og vi vil gøre vores allerbedste for at leve op til den tillid, aftalerne er et udtryk for." siger Peaks administrerende direktør Patrick Sorrentino.


Det formelle

De indgåede aftaler gælder i to år og hedder formelt

  • SKI Rammeaftale 02.15 It-rådgivning
  • SKAT Rammeaftale om konsulentbistand til ledelse og styring ved udbudsbekendtgørelse nr. 2015/S 236-428439