Kurser for ledige
Courses for unemployed

Certificerede uddannelsesforløb for de ambitiøse ledige, der ønsker at gøre sig mere attraktive over for private og offentlige arbejdsgivere!

Ændring fra 1. juli 2013 Efter 1. juli kan du først få selvvalgt uddannelse, når du har været ledig i 4 måneder.

Projektstyring

(6 ugers akademiforløb, inkl. PRINCE2® og 10 ECTS point)

Ved at deltage i uddannelsesforløbet opnår du bl.a. et indgående kendskab til Best Practice metoder, hvor du lærer at styre efter de syv principper, syv processer og syv temaer, der er centrale for at få succes i projekter. Udover den afsluttende og akkrediterende fagmoduleksamen fra KEA vil du få en Foundation akkreditering i verdens mest udbredte projektmetode: PRINCE2.

Prince2 Logo
Gratis for ledige

Vidste du, at du som ny ledig har mulighed for at deltage i op til 6 ugers uddannelse uden egenbetaling og efter eget valg?

Hos Peak Consulting Group udbyder vi målrettede certificeringskurser for ledige, og du har allerede nu mulighed for at tilmelde dig vores forløb.

6-ugers kompetencegivende akademiforløb

Vores uddannelse er kompetencegivende fagmoduler, der udbydes i samarbejde med en godkendt fagskole, der er faglig og administrativt ansvarlig under lov om åben uddannelse.

Dette betyder at uddannelsen afsluttes med en eksamen med ekstern censor, og at du ved beståelse ydermere får 10 ECTS point.

Stige
Vores kursuspalette, din fremtid

Peak Consulting Group er en succesfuld management konsulentvirksomhed, der fokuserer på at omsætte strategier til resultater. På vores kurser får du muligheden for at lære og sparre med de bedste konsulenter i Danmark, som alle er aktive rådgivere og hvoraf flere er involveret i forskningsaktivieteter omkring projekt-, program- og porteføljeledelse.